Tispevalper selges – deleige

By | Published | Ingen kommentarer

Vi har holdt tilbake to meget lovende velutviklet tispevalper med herlig, harmonisk gemytt som selges for deleie. Den ene vil vi helst ha i Bergen/Vestland for 50/50 eierskap. Valpene er barnevant og godt sosialisert. Vi tilbyr deleie der valpen bor hjemme hos sin nye familie som koster all daglig drift med fòr, forsikring, vaksiner mm. Fra oppdretter får du et nært samarbeid, fellestreninger, sosialisering, fóravtale og ferieavløsning etter avtale. Deleie inkluderer at oppdretter har rett til to kull på tispen, dersom valpen utvikler seg godt i henhold til rasestandard og fremstår som en god avlstispe ved passert toårs alder: Gemytt, helse, eksteriør og fysikk vil bli vurdert a oppdretter. Ta gjerne kontakt med Eva på 92434300 for en hundeprat!

Valpene ble født 12. april og har kun bodd hos oppdretter på Brakstad (Alver kommune), er godt sosialisert og bilvandt. Her bor de med sine foreldre Yasmin og Pepper. Tispevalpen trenes i hverdagslydighet med positiv forsterking og vi har det utrolig gøy sammen. De er begge typisk aktive dalmatinervalper og litt rampete, men har sluttet å bite, hopper ikke opp på folk (nesten aldri), trenes i innkalling og gå i kobbel hver dag.

Foreldrene Yasmin og Peppeer er friske velfungerende familiehunder og glade i barn. Begge er premiert i utstilling og far til kullet er Norsk Utstillingschampion. Valpene leveres ferdig registrert i NKK, vaksinert, med Micro chip, har veterinærattest og har fått Pass inkl helsebok. Vi søker minst en deleier i Bergens området / Vestland. Begge foreldrene fyller de krav som Norsk Dalmatiner Klubb har satt for avl, og kullet blir formidlet gjennom klubbens valpeformidling. For mer info: tlf: 92434300 (avdeling Alver hos Eva). Om ønskelig kan våre andre valpekjøpere stille som referanse. Vi tilbyr deleie med godt samarbeid, fellestreninger, sosialisering, fóravtale og ferieavløsning etter avtale. Ta gjerne kontakt med Eva for en hundeprat for nåværende valper eller de kull vi planlegger til høsten og neste år.