Valper B kull

KERNEHUSET´S BACARDI ( Multi CH Spotnik´s First Farao For Ormond - Multi CH O´talix´s Magic Mc.Luna )
SHOSPOT´S A HEART OF GOLD ( NOCH Shospot´s Yoga - Toot´s Fairytail )

Far

Kernehuset´s Bacardi

( Multi CH Spotnik´s First Farao For Ormond - Multi CH O´talix´s Magic Mc.Luna ).
Les mer om Bacardi her

Mor

Shospot´s A Heart of Gold, (Selma)

( NOCH Shospot´s Yoga - Toot´s Fairytail )
les mer om selma her

Innavlsgrad: 1,99%

Bilder fra valpekassen 2. april,  6 uker

Valpekassen 3
valpekassen

Selma har blitt mamma til 10 valper

Like før hun fyller tre år har A Heart of Gold, Selma, nedkommet med sitt første kull og gitt oss 10 valper. Det ble 5 hanner og 5 tisper. Fødselen skjedde ikke helt uten dramatikk. Natt til søndag måtte vi kjøre fra Askøy til veterinærvakten på Storetvedt. Her ble valpene forløst med keisersnitt. Valpene begynte å spise og sove som forventet, og etter en stund kunne vi ta dem alle sammen med hjem til kennelen. Vel hjemme ble Selma og valpene installert i valpekasse på rommet vegg i vegg med soverommet hos Shona. En stor takk for god hjelp til Nicole Nedungadi. Etter to dager måtte desverrre den ene brune hannen gi tapt, og sovnet stille inn. De andre ni, spiser, sover og vokser.. LYKKE 🙂

Sent mandag kveld måtte vi desverre ta sårt farvel med den ene brune hannen. Det viste seg at han ikke klarte å ta til seg næring uten hjelp. Vi kjempet i 36 timer før han gav tapt og sovnet stille inn i valpekassen. De andre 5 tispene og 4 hannene spiser for harde livet, vokser og sover. Vi gleder oss over disse ni.


Se den utvalgte far til vårt B-Kull, stilfulle Kernehuset's Bacardi

Shospot har valgt en hannhund som har akkurat de kvaliteter som vi vil dyrke frem videre i vår kennel, og som er en perfekt match til vår nydelige Selma. DKCH SECH NOCH NORDCH Bacardi er en fryd å se på når han leker og løper. Han elsker utfordringer og trening, noe som ble tydelig allerede på valpetrening og kurs for unghunder.  Hans oppdretter i Kernehusets Kennel forteller at Bacardi er en rolig og snill hannhund som er en fornøyelse å ha med seg på reiser og utstilling. Til å være så ung som han er, så har han et meget tydeligt og fint kroppsspråk. Til daglig bor han hjemme hos Mette Christensen sammen med to andre tisper. Han elsker alle mennesker og hunder. Vi er takknemlig og glade for samarbeidet med Kernehusets Kennel.

Fakta om Kernehusets Bacradi. han er DKCH SECH NOCH NORDCH. Og dette har han oppnådd i ung alder. Han ble født den 11.06.2014. Han er HD : A, AD : 0, BAER : +/+ Bacardi har alle tænder. I skrivende stund er han far til ett kull i Danmark, vårt kull i Shospot og blivende far til enda et kull i Norge.